Programmer til Windows

Her kan du downloade forskellige programmer til f.eks sikkerhed mm.

Adobe Reader DC
Gratis program, så man kan skrive i et PDF-dokument.

IObit-Malware-Fighter
Her får du et stærkt program til at fjerne alle former for skadelige programmer (malware).Under installation af programmet skal du vælge Brugerdefineret Installation. Bemærk, at IObit Malware Fighter vil prøve at sælge dig forskellige tillægsprogrammer kaldet PRO. Det behøver du ikke for at blive effektivt beskyttet.

Malwarebytes-AdwCleaner
Slip af med irriterende og farlige adware og spionprogrammer, der truer med at sende din pc i knæ. Programmet er et fint supplement til dit  antivirus. Malwarebytes AdwCleaner, som tidligere blot hed AdwCleaner har mange gode år på bagen, og yder solid beskyttelse mod irriterende reklameprogrammer, som på den ene eller anden måde sniger sig ind på din computer, og holder øje med, hvad du foretager dig på nettet. Det er ikke kun en irritation, på grund af selve sporingen af dine aktiviteter, men også fordi adware typisk sløver din computer, og gør det til en prøvelse af surfe på nettet.

Bitdefender Antivirus
Her får du det bedste gratis antivirus på markedet.Bitdefender Antivirus Free kan scanne din computer efter virus på kommando, men leverer samtidig løbende beskyttelse, når du downloader fra nettet. Bitdefender Antivirus Free ligger som et ikon i systembakken, og i det daglige mærker du ikke meget til den beskyttelse, der ydes. Men når et angreb sættes ind mod din computer, kan du væer sikker på, at programmet sætter til modangreb. Bitdefenders Antivirus har vundet flere uafhængige test af gratis antivirus. Programmet opdaterer sig selv, så nye virusser heller ikke slipper ind på din computer.

Bitdefender Anti-Ransomware
Bitdefenders effektive sikkerhedsprogram beskytter din computer effektivt imod den frygtede ransomware, blandt andet Petya. Det er den type virus, som låser alle dine filer og kræver en løsesum for at låse dem op igen. Ransomware er en stigende trussel, og det vurderes at op mod 50 procent af alle virusser på en eller anden måde har som formål at tage dine filer som gidsler, og tage løsepenge for dem. Er det først sket går du et længere mareridt i møde. Skal man betale, og dermed giver forbryderne, hvad de kom efter? Eller skal man give afkald på sine filer. Den bedste løsninger er forebyggelse. Og det er netop her, at Bitdefender Anti-Ransomware sætter ind. Programmet er den bedste gratis beskyttelse mod ransomware på markedet.

Ashampoo Backup
Med Ashampoo Backup kan du tage backup af dine filer til fx en ekstern harddisk eller optiske disk. Egentlig har Ashampoo Backup så stærke funktioner, at det let kunne være et betalingsprogram. Heldigvis for Komputer for alle har Ashampoo valgt at gøre programmet gratis mod registrering med din e-mailadresse. Gør det, og du er klar til at bruge det fine program.   Programmet er på dansk. Vælg det drev, der skal tages backup af, angiv et tidsinterval, og tilslut et drev – så klarer Ashampoo Backup selv resten.

CCleaner
Med CCleaner kan du fjerne unødvendige småfiler fra din computer. På den måde får du ekstra harddiskplads, men også en mere overskuelig pc med færre fejlmeddelelser. Det lille program udretter sande mirakler med at finde og fjerne overflødige filer fra din harddisk. Din harddisk bliver konstant fyldt op af helt overflødige filer, som gemmes af Windows og af dine programmer. Men nu er det slut med pladsspild – her får du et stærkt værktøj, som rydder effektivt op på din pc. Måske oplever du, at pladsen på din harddisk formindskes dag for dag, uden at du har gjort det mindste, endsige installeret programmer. Din oplevelse er ikke ren indbildning: Hvert sekund, din Windows-maskine kører, gemmes der megabyte efter megabyte af ubrugelige filer og mapper på harddisken: Din internetbrowser gemmer løbende billeder fra de hjemmesider, du besøger, i en midlertidig mappe, og når du installerer programmer, gemmes de filer, som er nødvendige for at gennemføre installationen.

Camstudio
CamStudio er et videoprogram til at optage begivenhederne på din skærm. I programmet angiver du selv, hvilke dele af skærmen, der skal optages. Du bestemmer også om der skal medtages lyd – eventuelt fra din mikrofon.

Movie Maker
Program til redigering af film.